Mobiele en stationaire hogedrukreinigers

Voor professioneel gebruik stelt u zware eisen aan een hogedrukreiniger. U verwacht een hoogwaardige kwaliteit en genoeg power om elke reinigingsklus aan te kunnen. De hogedrukreinigers van AMS Clean Tech voldoen aan die eisen. Wij zijn dealer van het merk Nilfisk en bieden zowel mobiele als stationaire hogedrukspuiten. Heeft u voorkeur voor een ander merk, informeer dan naar de mogelijkheden. AMS Clean Tech is specialist in reinigingsapparatuur. Wij bieden ook stofzuigers en veeg- en schrobzuigmachines.

 

Professionele hogedrukreinigers

  • Mobiele hogedrukspuit
  • Stationaire hogedrukreiniger
  • Leidingwerk op maat
  • Service en onderhoud


Maatwerk in leidingwerk hogedrukreiniger

Een mobiele hogedrukspuit is handig om op uiteenlopende locaties te gebruiken. Voor een vaste wasplaats biedt een stationaire hogedrukspuit meer gebruiksgemak én power. Met onze technische kennis kan AMS Clean Tech tevens de benodigde aansluitingen en het leidingwerk voor u aan- of verleggen. Zo heeft u een oplossing op maat. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. 

Service en reinigingsmiddelen

AMS Clean Tech heeft tevens een assortiment reinigingsmiddelen dat is afgestemd op onze mobiele en stationaire hogedrukreinigers. Voor een langere levensduur adviseren wij om uw hogedrukspuit jaarlijks te onderhouden. AMS Clean Tech verzorgt dit graag voor u. Bel ons voor een onderhoudsbeurt of sluit een onderhoudscontract af en wij ontzorgen u met een jaarlijkse servicebeurt bij u op locatie.

 

Neem contact met ons op