Stofzuigers van AMS Clean Tech

Of u nu een mechanisatiebedrijf, een autopoetsbedrijf of een verhuurbedrijf van pleziervaartuigen hebt, de professionele stofzuigers van AMS Clean Tech voelen zich overal thuis. Wij zijn dealer van Nilfisk en Viper. Onze industriële stofzuigers hebben veel zuigkracht, zijn degelijk gebouwd en hebben een lange levensduur. Ons assortiment bestaat uit stofzuigers, borstelstofzuigers en nat- en droogzuigers. Een aantal stofzuigers is zelfs uitgerust met een accu, zodat u overal snoerloos kunt stofzuigen.

 

Professionele stofzuigers

  • Voor bedrijven en industrie
  • Stofzuigers, borstelstofzuigers, nat- en droogzuigers
  • Ook snoerloze accustofzuigers
  • Service en onderhoud op locatie
  • Onderhoudscontract mogelijk


Een industriële stofzuiger voor elke situatie

Elk bedrijf heeft een andere reinigingsbehoefte. Voor hotelkamers kan een stofzuiger voldoende zijn, maar voor een kledingwinkel is een borstelreiniger wellicht een beter idee. In een supermarkt kan een nat- en droogzuiger het beste resultaat geven. AMS Clean Tech denkt graag met u mee welk soort stofzuiger voor uw bedrijf het meest passend is. Bel gerust voor een afspraak om de diverse mogelijkheden te bespreken. Naast stofzuigers bestaat ons assortiment uit hogedrukreinigers en veeg- en schrobmachines.

Service en onderhoud

AMS Clean Tech kan ook het onderhoud van uw hogedrukreiniger, stofzuiger, veeg- of schrobzuigmachine verzorgen. Door voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt te kiezen, blijft uw materieel in goede conditie en voorkomt u defecten of storingen. Met onze compleet ingerichte servicebus komen wij bij u op locatie voor onderhoud en reparaties. Wij kunnen u ook ontzorgen met een onderhoudsabonnement voor het jaarlijkse onderhoud. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

 

Neem contact met ons op