Veegmachines en schrobzuigmaterieel

AMS Clean Tech veeg- en schrobmachines

Harde vloeren die intensief worden gebruikt, hebben grondige reinigingsapparatuur nodig. De veeg- en schrobzuigmachines van AMS Clean Tech zijn voor dit doel heel geschikt. Kies voor kleinere ruimten voor een achterloop schrobzuigmachine of een veegmachine. Voor grote oppervlakten, zoals een fabrieksmagazijn of een hal op een vliegveld, zijn de opzit veegmachines en schrobzuigmachines een betere optie. AMS Clean Tech geeft graag advies over de veeg- en schrobzuigmachines voor uw doel. Neem gerust contact op.

 

Professionele veeg- en schrobzuigmachines

  • Veegmachines: handbediend, achterloop of opzit
  • Schrobzuigmachines: achterloop of opzit
  • Voor bedrijven en industrie
  • Ontzorgen met onderhoudscontract


Ook voor onderhoud van veeg- en schrobmachines

Stil, efficiënt en energiezuinig, dat zijn de veeg- en schrobzuigmachines van AMS Clean Tech. Wij zijn dealer van de kwaliteitsmerken Nilfisk en Viper. Liever een ander merk? Informeer naar de mogelijkheden. Naast professionele veeg- en schrobzuigmachines is AMS Clean Tech gespecialiseerd in hogedrukreinigers en stofzuigers voor bedrijven en de industrie. Wij zijn sterk in het meedenken en het bieden van maatwerk, bijvoorbeeld bij de plaatsing van een stationaire hogedrukreiniger.

Service op locatie

Niets is zo vervelend als een haperende machine. Kies daarom voor het onderhoudsabonnement van AMS Clean Tech. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt bij u op locatie blijft uw reinigingsmaterieel in topconditie. Heeft uw veeg- of schrobzuigmachine toch een keer een storing? Bel AMS Clean Tech en met onze compleet ingerichte servicewagen verzorgen wij het benodigde onderhoud of de reparatie bij u in het bedrijf.

 

Neem contact met ons op